f

 

 

Mindenki képekben Játék Sárgabarack szedés

 

 

 

Szetterparadicsom képekben, a számomra nagyon kedves képek a kutyáimról.

I. rész  II. rész  III. rész  IV. rész  V. rész  

2018. tél-tavasz. rész   2018. nyár.  2018. ősz.  2018. tél.  

2020.tél-tavasz  


 

 


Kiállítások képekben , ring fényképek a kiállításokról dátum szerint.

 

 

 2016-2019 ring képek  

 


 

2024. július 06 ARAD CACIB
judge: Gavril Cenadan (R)

 

Luci 10,5 hónapos. Ellátogattunk Aradra. Senki nem gondolta, hogy ismét 3 órát a tüző napon ülünk a határon. Birálat elött 5 perccel érkeztünk.A Szerb határ is járhatattlan volt, na de a románoknál az ember nem feltételezte, hogy ennyire nehéz az átjutás. És ismételten pihenés nélkül estünk be a ringbe. Nagyon unom már ezeket, az utakat. Nem tudom megérteni, miért várakoztatják az embereket hosszú sorokban, sétálnak, beszélgetnek , nem csinálnak semmit, aztán végre sorra kerülsz és jóformán az útlevélbe sem néz bele és mehetsz. Akkor mi értelme van a várakozásnak. Élő állattal mész nincs olyan folyósó ahol át tudsz menni, ezen kellene változtattni. Meggondolandó a határok megközelitése főleg nyáron.

Ezek ellenére Luci szuper eredményt ért el.

  
 

  

  

CACJ. JUNIOR CACIB, JUNIOR TRANSYLVANIA WINNER24

 

 

 

 

2024. június 08 DERECSKE 2XCAC

judge. délelött Szabó Sándor (H) délután Mitra Calin Valentin (R)

Derecskén jártunk. Mit ne mondjak régen keltem hajnali 4-kor egy kutyakiállitás miatt. Goldit és Lucit vittük. Amiért mentünk csarnokos kiállítás volt, nem kellett sátrat állítani, nem áztunk volna a szakadó esőben és nem üt meg a guta a 40 fokban. Előrejelzés szerint egy kellemes kiállítási napnak néztünk elébe. De az idő nem úgy döntött, ezért 2 napra visszajött a nyár a maga 36 fokjával. Nem igy képzeltük, tudom, hogy Goldi nagyon nem bírja a meleget, hát ma kifogtuk. Lucit nem zavarja, de a hőség ellenére mindkét kutyám nagyon ügyes volt. A délutáni csoportot már nem vártuk meg a dög meleg miatt és mielőtt baj lesz a kutyákkal inkább elindultunk haza felé, amúgy is várnak itthon a többbiek. Pont jó és pont elég volt a tegnapi nap.

 

Lucius 9,5 hónapos 2x Junior Winner, Goldi 5 éves 2x BOB.

 

 

HJCH.HCH.HSCH,SGRCH, ISCH,Vadászkutyák Világkupa Győztese Just A Surprise the Goldi one Perfect Winner From The Patrician "Goldi"

 

2x CH.CAC.2x BOB.

 

 

HPGW , SGRJCH, Impress Red Robin for Patrician "Lucius"

  

 

 

2x Junior Winner, 2x HPJ

 

 

 

 

 

2024. május 18 ADA CACIB and SPECIAL VII. group

judge: Dalibor Trajanovic (MAC) Dusko Jovanovic (SGR)

 

Szerbia, Röszkei határral. A rémálom. 4 órát ültünk a Magyar határon, senki nem érti miért. 8 ablakból 2 dolgozott, rengeteg autó, és dög meleg.Pofátlan kamionos, aki elállta az utat, és a többi kamionos állt elé, hogy egy tapottat sem tovább. Ők hagytak annyi helyet, hogy a személyautók ki tudták kerülni. Innen is köszönet nekik, mert szerintem még mindig ott állnánk. Már ott tartottam, hogy megfordulok és hazajövök,ugysem érünk oda. 2-kor kezdődött a kiállitás, fél 3-ra beestünk. Már birálták az angolokat, szegény Luci szomjasan , melegen az ő 9 hónapjával remekül teljesitett. Fénykép nincs a CACIB -ról mert minden a kocsiban volt még. A special kiállitásra már nyugodt körülmények között mentek. Volt pihenés, séta, szép eredményt is értek el. Hazafelé inkább kerültem egy jó nagyot. Tompánál kb 20 perc alatt átértünk a határon, és irány haza, hiszen a többiek itthon vártak. Hoszzú, fárasztó, meleg, de nagyon eredményes napot tudunk magunk mögött. Köszönet Lucinak, Blondenak, nagyon ügyesek voltak. A kicsi éppen elmúlt 9 hónapos, igy már fiatal osztályba indult. Blonde meg a championba.

 

HPGW , SGRJCH, Impress Red Robin for Patrician "Lucius"

 

 

 

 

 

ADA CACIB: PRM, J.CACIB.BEST JUNIOR,JUNIOR BOB.
SPECIAL VII. PRM.BEST JUNIOR.JUNIOR BOB. JUNIOR BOG2

new: JUNIOR CHAMPION SZERBIA 

 

HJCH,HCH,HSCH,HGRCH.ISCH.C.I.E.SGRCH.SGGRCH. Vadászkutyák Világkupa Győztes,American Idol Aj Di Dogset "Blonde"  

 

Blondi csak a Special kiállitásra volt nevezve.

SPECIAL VII: CH CAC.BOB.BOG.

new: GRAND CHAMPION SZERBIA

 

 

 

2024.május 05 Jászberény CAC

judge: Orcsik István, Sonja Moncilovic Bognic

Jászberényben jártunk. Luci harmadik kölyök osztályos eredménye alapján HUNGÁRIA PUPPY GRAND WINNER ,
mig Blondi CAC.BOB.BOGIII.

Indultunk a kutyapárban, persze nem nyertünk semmit,de a kutyáim tökéletesen működtek. Egykézben szépen húzás és kitörés nélkül voltak bemutatthatók. A kölyök BIS -ben sem rugtunk labdába, és miután kinőttük a kölyök osztályt már nem is fogunk. Majd jön a Junior, kiderül ott mit sikerül elérnünk.

 

 

HPGW Impress Red Robin for Patrician "Lucius"

 

 

 

 

Best Puppy
new HUNGÁRIA PUPPY GRAND WINNER

 

 

 

HJCH,HCH,HSCH,HGRCH.ISCH.C.I.E.SGRCH. Vadászkutyák Világkupa Győztes,American Idol Aj Di Dogset "Blonde" 

 

 

 

CH.CAC.BOB.BOGIII.

 

 

2024.április 07. Békéscsaba CACIB

judge: dr. Sipos Márta (SGR)

Ma Békéscsabán jártunk. A múltkori kiállitással ellentétben sátor alatt. Igy ha esett volna nem ázunk el nyakig és nem a sárba csúszkálunk. Az eső helyett hirtelen nyár lett. 28 fok rekkentő meleg. Lucit kipróbáltuk csarnok szerű helyen. Tudtuk, hogy a dobogó dübörögni fog, minden lépésnél. futásnál meg pláne. Kiskutyánk remekül vette ezt az akadályt is. Tök flegmán fogadja az új helyzeteket. Második ringbeli szereplésén már mint egy felnőtt kutya olyan fegyelmezetten állt, és mozgott. Blondi-ról meg ne is beszéljünk. Neki a vérében van.Már megszoktuk, hogy a ringben semmit nem adnak csak kártyát. Békéscsaba kitett magáért. Érmet, sampont és rozettát is kaptunk. Örök emlék lesz.

 

Impress Red Robin for Patrician "Lucius"

 

 

 

 

 

 

Nagyon igéretes 1, Best Puppy Puppy BOB.

 

HJCH,HCH,HSCH,HGRCH.ISCH.C.I.E.SGRCH. Vadászkutyák Világkupa Győztes,American Idol Aj Di Dogset "Blonde"

 

CAC.CACIB.BOB.
new Hungária Grand Champion

 

 

 

2024.március 16. SALGÓTARJÁN CAC

biró:Firicz Péter (SRB) Orcsik István (SRB)

 

Lucius 7 hónapos lett. Kipróbáltuk a kiállitás világát, érdekelni fogja-e később, vagy más reakciót vált ki a kölyökből. Teljesen meg vagyunk elégedve vele, úgy viselkedett, mint aki ide született. Tökéletes idegrendszerrel, kiegyensúlyozott kiskutya, aki élvezte a körülötte történő eseményeket. A rigben nem ócorkodott a birótól, simán engedett fogat és heréket nézni, nem volt behúzott farok. Klassz kissrác. Blonde pedig az "ékszerdoboz" mondta rá 3 hónapos korában az egyik barátunk.. Igaza lett, az lett belőle.Az időről nem tudom úgyanezt elmondani. Agyagos talaj, egész napos esővel. Kb mint a varacskos disznók értünk haza. Cipő. nadrág egy merő sár. A kutyák tiszták maradtak :) arra vigyáztunk.Az eredmények kárpótoltak.

 

Impress Red Robin for Patrician "Lucius"

 

Luci és Blonde

 

 

kölyök osztály: nagyon igéretes 1 

 

HJCH,HCH,HSCH,ISCH.C.I.E.SGRCH. Vadászkutyák Világkupa Győztes,American Idol Aj Di Dogset "Blonde"

  

 

CH.CAC..BOB.Res.BOG.